XII. međunarodni kongres Udruge

Iskustva rukovođenja COVID-19 krizom u zbrinjavanju neurološkog bolesnika

Udruga medicinskih sestara i tehničara Hrvatske za neurologiju ima čast pozvati Vas na sudjelovanje na XII. međunarodni kongres Udruge

Iskustva rukovođenja COVID-19 krizom u zbrinjavanju neurološkog bolesnika

koji će se održati u Šibeniku u AMADRIA PARK, HOTEL IVAN, od 29. rujna do 2. listopada 2021.

Od samog početka pojave epidemije organizacija rada i provođenje zdravstvene zaštite zahtijevalo je dodatni angažman. Provođenje zdravstvene zaštiti za vrijeme epidemije zahtijeva upravljanje svim sustavima podrške i veliki osobni i profesionalni izazov. Pandemija Covid-19 donijela je izazove zdravstvenim sustavima cijelog svijeta pa tako i našem. Situacija zahtijeva brzu prilagodbu na novo radno okruženje, nove tehnologije i različite medicinsko – tehničke postupke od onih koji se inače obavljaju u svakodnevnom radu. Rad za vrijeme pandemije zahtijeva strogo poštivanje preporučenih zaštitnih mjera u radu i rad u osobnoj zaštitnoj opremi. Prisutna je zabrinutost zdravstvenih djelatnika za osobnu sigurnost, sigurnost svojih obitelji i za sam ishod liječenja pacijenata. Takav rad može uzrokovati povećanje razine stresa kod djelatnika. Novonastala situacija svakako zahtijeva povećani osobni i profesionalni angažman svakog zdravstvenog djelatnika i preuzimanje dodatnih profesionalnih uloga.

Radovi će se prijavljivati putem web aplikacije na stranici Društva od 15. ožujka do 20. lipnja 2021.

Svi prihvaćeni radovi bit će objavljeni u Zborniku radova. Kotizacija za članove Udruge iznosi 1300.00 kn + PDV,  a za sve ostale 1500.00 kn + PDV.

Zahvaljujući na dosadašnjoj uspješnoj suradnji pozivam Vas na XII. međunarodni kongres Udruge i srdačno pozdravljam!

 

Predsjednica Udruge
Lenka Kopačević, mag. med. techn.

Prijava radova

Prijave su završene.